Salatut elämät -sarja saa oman spin-offin

Viihdeuutiset · Stara.fi

MTV3:n suosittu Salatut elämät -saippuasarja saa kansainväliseen tyyliin oman spin-off -sarjansa, mutta vain verkossa. Lillukanvarsia-niminen nettisarja esitetään ilmaiseksi MTV3 Katsomossa 27. joulukuuta alkaen. Vain verkkoon tuotettu kymmenosainen sarja nähdään maanantaista perjantaihin klo 19.30 kahden viikon ajan.

Lillukanvarsia on kahden naisen road movie avoautolla, irti arjesta rikkauksien perään… Kosmetologit Jenni ja Cindy päättävät siirtyä orjantyöstä omistavaan luokkaan, kehittää oman kosmetiikkabrändin ja rikastua. He seuraavat Jennin yli satavuotiaan mummon neuvoja ja lähtevät materiaalin hakumatkalle Suomen luontoon, kauneuden alkulähteille.

Sarjassa esiintyvät Salatut elämät -sarjan henkilöt Jenni Vainio (Anu Palevaara) ja Cindy Rintala (Mia Ehrnrooth). Sarjan on käsikirjoittanut Hannamaija Matila ja ohjannut HotHit-tähtenäkin aikoinaan tunnetuksi tullut Aku Lohimäki.

– Haluamme Katsomossa tarjota Salattujen elämien faneille sisältöä, joka laajentaa ja monipuolistaa Salkkarien tarinaa.Tällaiset Maikkarin ohjelmia rikastavat, netissä esitettävät ohjelmat ovat tärkeä osa Katsomon sisältöstrategiaa. Myös aiempi Romeo & Rafael Desperados -nettisarja oli huikea menestys fanien keskuudessa, toteaa WebTV:stä vastaava apulaisjohtaja Sami Kanninen.