Tähänkin iPad taipuu – suomalaisvideo puhuttaa

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen Viisi-yhtye on parhaillaan kiertueella, mutta bändi puhuttaa samaan aikaan myös ympäri maailmaa. Se nimittäin testasi miten iPad-laitteista saataisiin aikaan yhtye. Nyt julkaistulta videolta nähdään millainen lopputulos oli, kun esitettävänä oli Madonnan Material Girl -hitti. Suomalaisten video on puhuttanut jo nyt maailmalla.

– Tämä on todennäköisesti söpöin laulu, jonka olemme koskaan kuulleet esitettävän iPadeilla, iPad Creative -julkaisu hehkutti suomalaisvideota.

Kyseinen Madonnan kappale löytyy tästä tai artikkelin yltä. Sen lisäksi yhtyeen omassa Aikaisintaan sunnuntaina -kappaleessa kuullaan iPad-versioina niin vetopasuunoja, sähkökitaraa kuin haitariakin.

– Tämä oli tällainen yhden illan tempaus, pidettiin ystävien kanssa hauskaa. Emme ole vaihtamassa omaa instrumenttiamme eli ihmisääntä muuhun. Halusimme kuitenkin kokeilla miltä uusilla kosketuslaitteilla soittaminen tuntuu, Viisi-yhtye kertoo.

– A cappella on laulumusiikkia, jossa ei käytetä mitään – ei akustisia, sähköisiä, saatikka digitaalisia – soittimia laisinkaan. Jos a cappellaan yhdistetään iPad- säestys, niin onko tämä nyt sitten iCappellaa? yhtye pohtii.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat