Surkeimmat joululahjat listattiin – mukana suomalaisten suosikkituote!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jouluaatto lähestyy parhaillaan jo kovaa vauhtia, kun aattoon on enää neljä yötä. Näin ollen joululahjatkin alkavat olla hiljalleen hankittuina tai ovat ainakin parhaillaan jo kuumeisesti työn alla. Monille joululahjojen hankinta on kaikkea muuta kuin mukavaa puuhaa.

Nyt valintaa helpottamaan amerikkalainen verkkojulkaisu on listannut surkeimmat joululahjat. Mukana on kuitenkin suomalaisittain todellinen yllätys, eli mikroaaltouunissa lämmitettävät tossut. Suomessa suuren suosion saaneet vehnätossut on myyty loppuun kaupoista jo parina vuotena peräkkäin. Ilmeisesti amerikkalaiset eivät ole siis syttyneet tuotteeseen aivan yhtä kovasti kuin kylmän pohjoisen asukkaat tai heidän vastaava tuotteensa voi vastaavasti olla laadullisesti heikompi.

Muita surkeita joululahjoja amerikkalaislistalla ovat muiden muassa digitaalinen tiimalasi, munatoti-saippua, väriä vaihtava sateenvarjo, suomalaisten takavuosien suosikkilahja takkavideo sekä George Bushin kuvalla varustettu vessaharja.