IL: Kari Tapion muistoksi järjestetty konsertti päättyi Neumannin sekoiluun

Viihdeuutiset · Stara.fi

Äskettäin edesmenneen suosikkilaulaja Kari Tapion muistoksi järjestettiin lauantaina konsertti, joka sai kuitenkin yllättävän päätöksen. Rovaniemen Lappi Areenalla järjestetty tilaisuus jouduttiin nimittäin lopettamaan kesken.

Asiasta uutisoineen Iltalehden mukaan tilaisuudessa esiintymässä ollut entinen Dingo-laulaja Neumann ei nimittäin ollut esiintymiskunnossa. Lehden haastattelemien silminnäkijöiden mukaan Neumann oli ollut sekavassa tilassa.

– Tilanne oli sellainen, että noin puolen tunnin esiintymisen jälkeen Dingon keikka keskeytettiin. Laulaja ei ollut siinä kunnossa, että olisi voinut jatkaa esiintymistä. Tämä on todella valitettavaa, keikkajärjestäjä Eastwayn edustaja kertoi tilanteesta Iltalehdelle.

Loppuunmyydyssä tilaisuudessa olivat ennen Neumannia esiintyneet Paula Koivuniemi ja Kari Tapion yhtyeen solistina toiminut Pekka Kuorikoski. Neumann itse kertoi kuitenkin lehdelle, ettei hänen esiintymisessään ollut ongelmia.