Yllätyskäänne: Lindsay Lohan vankilaan 6 kuukaudeksi?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kohujulkkis Lindsay Lohan on taistellut jo useiden vuosien ajan henkilökohtaisten ongelmiensa parissa erityisesti päihderiippuvuutta vastaan. Hän on istunut sen takia jo kaksi kertaa vankilassa, ja kolmas kerta on jo oven takana.

Lindsay Lohan selvisi taannoin vain hiuksenhienosti vankilatuomiosta, kun tuomari Elden Fox suostui tuomitsemaan hänet kuukausiksi vieroitushoitolaan. Lohanin pakkohoidon on määrä päättyä 3. tammikuuta, mutta nyt yllättävä käänne on kuitenkin mahdollisesti muuttamassa tilanteen täysin. Hän on nimittäin edelleen ehdonalaisessa, ja nyt sen sääntöjä on mahdollisesti rikottu jälleen.

Julkkistähden epäillään nimittäin käyneen fyysisesti käsiksi Betty Ford -klinikkansa henkilökuntaan. Ehdonalainen on voimassa vuoden 2011 elokuuhun saakka, joten pieninkin lain rikkominen passittaa hänet puoleksi vuodeksi vankilaan. Mikäli tuomari katsoo Lohanin syyllistyneen vieroitushoitolassa pahoinpitelyyn, istuu hän mahdollisesti jopa elokuuhun saakka kaltereiden takana.