Ex-poptähti ajautui tappiolle rajun roolinsa takia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähdestä aikoinaan tunnetuksi tullut laulaja Mark Wahlberg on nykyisin tunnettu elokuvatähti. Tuoreimmasta elokuvastaan Wahlberg jäi kuitenkin tappiolle, sillä hän on nyt paljastanut tuhlanneensa peräti 500.000 dollaria nyrkkeilyelokuvansa valmentajien palkkioihin. Kyseessä oli The Fighter -elokuva.

Aikoinaan musiikkiuraakin hetkellisen menestyneesti hoitanut Mark Wahlberg on nyt paljastanut palkanneensa maineikkaan Micky Wardin valmentajakseen kyseisen elokuvan roolia varten. Valmentaminen tuli kuitenkin hänelle kalliiksi, sillä se maksoi Sports Illustrated -lehden mukaan yhteensä noin 500.000 dollaria.

Puoli miljoonaa dollaria oli enemmän kuin Wahlberg ansaitsi elokuvasta, joten työmäärä huomioon ottaen hän jäi merkittävästi tappiolle elokuvan tekemisestä. Wahlberg kertoi kuitenkin olleensa koko ajan tietoinen, että hänen valmentajansa maksoivat hänen palkkaansa enemmän. Hän sai lopulta roolistaan äskettäin Golden Globe -ehdokkuuden.