Tulipalo raivosi Lontoon valtavalla konserttiareenalla – suosikkiyhtyeen keikkabussit tulessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yksi Euroopan maineikkaimmista konserttipaikoista, Lontoon jättimäinen O2 Arena, on parhaillaan suljettuna suurpalon takia. Aiheesta uutisoineen BBC:n mukaan tulipalo alkoi tänä aamuna Kings of Leon -yhtyeen keikkabussista, josta se levisi viereeseen bussiin. Molemmat keikkabussit paloivat täysin.

Viihdelehti Staran tietojen mukaan tällä kyseisellä keikkapaikalla bussit pysäköidään muista areenoista poiketen sisätiloihin. Palopaikan statuksesta johtuen paikalle hälytettiin välittömästi komppaniallinen palomiehiä ja sammutustöissä oli parhaimmillaan noin 60 palomiestä. Useita ihmisiä on hoidettu savun hengittämisen aiheuttamista ongelmista, mutta kukaan ei loukkaantunut vakavasti. Kuva palon aiheuttamasta savumassasta löytyy tästä ja tästä.

Paikalliset viranomaiset vahvistivat, että varsinainen yleisön osa areenasta ei ole kärsinyt vahinkoja palossa. Tänä iltana yhtyeen oli määrä esiintyä loppuunmyydylle areenalle, mutta palon takia keikka on kuitenkin jouduttu perumaan.