Televisiokatsojat virityshommiin tammikuun alussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nelonen Median Jim-kanavan kanavapaikka muuttuu 11. tammikuuta. Uusi kanavapaikka on 9. Muutos koskee sekä antenni- että kaapelivastaanottoa. Kanavapaikkamuutos edellyttää useimmilta televisiokäyttäjiltä laitteen uudelleenvirittämistä.

Asennusta ei voi tehdä ennakkoon. Osa televisiovastaanottimista etsii uudet kanavapaikat automaattisesti, jolloin käyttäjän tarvitsee vain aktivoida vastaanottimen kanavahaku. Jim-kanavalla nähdään ensi vuoden syksyllä uusi kotimainen dokumentaarinen sarja nimeltään Lentokenttä. Nordisk Filmin tuottaman ohjelman kuvaukset alkavat Helsinki-Vantaan lentokentällä keväällä 2011.

Lentokenttä-ohjelman 40 jaksossa seurataan Helsinki-Vantaan arkea. Kahdeksan päähenkilön kautta tutustutaan kentällä työskentelevien päivään, matkustajatarinoihin sekä lentohenkilökunnan värikkääseen arkeen. Vilkkaalla kentällä matkustajia tulee ja menee eikä ongelmiltakaan aina vältytä. Rautaisten ammattilaisten avulla lentokentän arki saadaan sujumaan eikä huumoriakaan unohdeta.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat