Petri Nygårdin kohuvideosta valtava nettihitti – suoraan maailmanlistan kakkoseksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen googlatuimmaksi julkkikseksi äskettäin nimetty Petri Nygård on kerännyt uudella Selvä päivä -musiikkivideollaan yli 130.00 katsojaa alle kahdessa vuorokaudessa. Video oli eilen maailmanlaajuisesti toiseksi katsotuin musiikkivideo YouTubessa ja kaikista palvelun videoista 30. katsotuin.

Nygårdin uusi musiikkivideo kuvattiin suomiräppärin lempilomakohteessa tyylilleen uskollisena Thaimaan Pattayalla. Selvä päivä -kappale on tällä hetkellä Suomen iTunes-listan biisiykkönen. Artistin suosiosta kertoo myös huimat lähes 90.000 fania Facebookissa.

Joulun Petri viettää studiossa viimeistellen tulevaa albumia KAIKKI TAI EI MITÄÄN, joka julkaistaan helmikuussa 2011. Levyltä on jo aikaisemmin julkaistu single Sarvet esiin, jolla vierailee suomalaisen metallimusiikin ykkösnimiin kuuluva Mokoma.