Brittany Murphyn äiti uskottelee itselleen: ”Tyttäreni on yhä elossa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu amerikkalainen näyttelijätär Brittany Murphy menehtyi viime jouluna 32-vuotiaana epäselvissä olosuhteissa kotonaan. Vain muutama kuukausi myöhemmin hänen aviomiehensä Simon Monjack menehtyi samassa paikassa ja lähes samalla tavalla.

Nyt Brittanyn äiti Sharon Murphy on kommentoinut raskaita menetyksiään haastattelussa. Hän paljasti uskottelevansa edelleen itselleen, että hänen tyttärensä ja hänen miehensä olevan yhä hengissä.

– Se oli enemmän kuin outoa. Minulla ei ole vastauksia tällaisiin asioihin. Toimintakyvyn säilyttämiseksi on joskus tarve teeskennellä, ettei sitä koskaan tapahtunut. Tunnen yhä hänen läsnäolonsa ja se on rauhoittavaa, Sharon Murphy kertoi In Touch Weekly -lehdelle.