Suomalaisleffa päätyi karmivimpien elokuvien listalle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen Rare Exports -elokuva on puhuttanut tänä talvena sekä Suomessa että ulkomailla. Hieman totutusta poikkeava jouluelokuva on saanut huomiota nyt myös rapakon takana, kun se on päätynyt erikoiselle listalle.

Yhdysvalloissa julkaistava Business Insider -julkaisu on nimittäin listannut karmaisevimpia jouluaiheisia elokuvia, ja suomalainen Rare Exports on listan neljännellä sijalla. Elokuvan todetaan olevan yhtä musta kuin mistä Grimmin veljekset olisivat voineet uneksia. Lähteenä esittelylle on käytetty New York Timesin elokuva-arvostelua.

Kahdentoista elokuvan listalla ovat suomalaisleffan lisäksi myös muiden muassa Painajainen ennen joulua, Silent Night, Deadly Night, You Better Watch Out ja Santa’s Slay. Karmivimmaksi rankattiin kuitenkin vuonna 2006 ensi-iltansa saanut Black Christmas, joka on uusi versio alunperin vuonna 1974 julkaistusta elokuvasta.