Brittinaisen autotörttöilystä tuli nettihitti

Nettivideot · Stara.fi

Tänä talvena ympäri Eurooppaa on satanut selvästi normaalia enemmän lunta, mikä on aiheuttanut runsaaseen lumeen tottumattomilla alueilla Keski-Euroopassa vakaviakin ongelmia. Myös Britanniassa lumi sekoitti taannoin koko maan.

Lontoossa sijaitseva Euroopan suurimpiin lukeutuva lentokenttä Heathrow oli pitkään kokonaan suljettuna, kun kiitoteille satoi hieman lunta. Saarivaltion saamatonta toimintaa hämmästeltiin tuolloin ympäri maailmaa. Samaan aikaan esimerkiksi Helsinki-Vantaan ja Oslon lentokentät pyörivät nimittäin normaalisti, vaikka lunta tuli kymmenkertainen määrä.

Jos muutaman sentin lumimäärä riitti sekoittamaan valtavan lentokentän, ei liene ihme, että se sai myös brittikansalaiset tolaltaan. Viime viikolla verkossa julkaistiin video, jossa nainen yrittää saada autoaan liikkeelle lumisella kadulla. Lopputuloksen voi tarkastaa oheiselta videolta, joka on kerännyt viikossa jo puoli miljoonaa katselukertaa. Katso video tästä tai artikkelin alta.