Hollywood-kaunottaret ilman meikkiä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkisuuteen putkahtelee aika ajoin paparazzien ikuistamia kuvia, joissa tunnetut Hollywood-kaunottaret on saatu ikuistettua ilman meikkitaiteilijoiden luomuksiaan esimerkiksi hikisellä lenkillä, uimarannalla tai vaikkapa koiraa ulkoilutettaessa.

Kerroimme esimerkiksi tänään, kuinka nuori näyttelijäkaunotar Vanessa Hudgens kuvattiin meikittömänä palaamassa kuntosalilta. Nyt amerikkalainen verkkosivusto on koonnut yhteen kuvagallerian, jossa nähdään kattava otos kaunottarista ilman ehostusta.

Mukana olevista kaunottarista ylistystä luonnonkauneudestaan ovat jo aiemmin saaneet esimerkiksi Ashley Greene, Halle Berry ja Kim Kardashian. Hieman heitä selvemmin meikeistä hyötyvät esimerkiksi Jennifer Garner, Katie Holmes, Sharon Stone ja Nicole Richie.