Vanessa Hudgens ja pikkusisko kuvattiin meikittöminä

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Maailman seuratuimpiin nuoriin pareihin jo muutaman vuoden ajan lukeutuneet Vanessa Hudgens ja Zac Efron erosivat taannoin. Syitä erolle on pohdittu kovasti ja muiden muassa Hudgensin kihlautumishaaveiden on kerrottu säikäyttäneen Efronin tiehensä.

Nuori nainen toipuu erosta kuitenkin hyvää vauhtia. Hänet nähtiin nimittäin kuntosalilla Los Angelesissa pienissä shortseissa ja ilman meikkejä. Vanessa oli liikkeellä pikkusiskonsa Stellan kanssa. Sisko ei kuitenkaan lämmennyt kameroille vaan peitti kasvonsa paparazzeilta.

Kolmatta osapuolta ei uskottu liittyvän Vanessan ja Zacin erokohuun, mutta vastikään ilmoille tuli uutta tietoa Efronin tekemisistä. Lähde kertoi nimittäin E! Online -julkaisulle Zac Efronin olevan nykyisin paljon tekemisissä The Lucky One -elokuvassa näyttelevän Taylor Schillingin kanssa. Myös Efron on mukana kyseisessä elokuvassa.

– He vitsailevat keskenään sisäpiirin juttuja ja syövät yhdessä aina välillä. Ei tämä nyt mitenkään hälyyttävää ole, mutta Efron on kuitenkin nyt vapaa mies. Hän voi tehdä Chillingin kanssa aivan mitä tahansa, lähde kertoi E! Online -julkaisulle.