Petri Nygård dominoi YouTubessa – katso hittivideo

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen googlatuimmaksi julkkikseksi äskettäin nimetty Petri Nygård keräsi viime viikolla Selvä päivä -musiikkivideollaan YouTubessa alle kahdessa vuorokaudessa yli 130.00 katsojaa, ja nousi palvelun toiseksi katsotuimmaksi musiikkivideoksi.

Sittemmin suosio on jatkunut kiivaana, sillä tähän mennessä musiikkivideo on katsottu jo huimat 460.000 kertaa. Selvä päivä -kappale menestyy lisäksi digitaalisessa levykaupassa, sillä se komeilee parhaillaan Suomen iTunes-listan kärkipäässä. Artistin suosiosta kertoo myös huimat lähes 90.000 fania Facebookissa.

Petri Nygård kuvasi uuden musiikkivideonsa lempilomakohteessaan Thaimaan Pattayalla. Artisti paljastaa verkkosivuillaan, että uusi albumin on luvassa ensi vuoden alkupuolella.