Komedia tuomittiin flopiksi – nousi suoraan leffalistan ykköseksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Elokuvatähti Jessica Alba nähdään parhaillaan Suomenkin valkokankailla Machete-elokuvassa, jota tähdittävät myös Robert De Niro, Steven Seagal, Michelle Rodriguez ja Lindsay Lohan. Alban tuorein elokuva Pienin painajainen perheessä saa puolestaan Suomen ensi-iltansa 31. joulukuuta.

Ben Stillerin hengentuote Pienin painajainen perheessä tyrmättiin viime viikolla rajusti kriitikoiden toimesta, ja sen todettiin olevan takuuvarma floppi. Kansa oli kuitenkin toista mieltä kriitikoiden kanssa. Elokuva sai nimittäin ensi-iltansa Yhdysvalloissa viime keskiviikkona komealla tuloksella.

Komedia on tähän mennessä tuottanut noin 48,3 miljoonan dollarin lipputulot ja se oli myös joulun ehdoton ykkössuosikki. Elokuva oli myös viikonlopun ykkönen noin 37 miljoonalla dollarilla. Kakkoseksi ylsi True Grift 25,6 miljoonalla dollarilla ja kolmanneksi Tron: Legacy reilulla 20 miljoonalla dollarilla. Neljäntenä listalla on uusin Narnian tarinat noin 11 miljoonan dollarin turvin.

Vuoden 2001 hauskimmaksi komediaelokuvaksi aikanaan äänestyksissä rankattu Zoolander on saamassa viimein jatkoa. Ben Stillerin hengentuote on nimittäin herätetty eloon ja jatko-osa on jo työn alla. Stiller ja Owen Wilson olivat taannoin edustamassa Little Fockers –elokuvaansa ja he kertoivat tilaisuudessa Zoolander 2 -käsikirjoituksen olevan vain enää viimeistelyä vailla. Teksti on miesten mukaan todella hyvää kamaa.

– Elokuva on meidän mielestämme todella hieno, mikä varmasti ilahduttaa faneja. Alamme myös näillä näkymin työstämään elokuvaa kasaan aivan lähiaikoina, joten odotusaika ei muodostune faneille liian pitkäksi. Olen elokuvassa edelleen rehvasteleva Hansel, joka on aina ykkönen omassa maailmassaan. Myös uusia hahmoja on luvassa, Wilson kertoi Cinema Blend -julkaisulle.