Videohaastattelussa Veijarit-leffan Mikko Leppilampi, Antti Luusuaniemi ja Lauri Nurkse – osa 1

StaraTV Viihde · Stara.fi

Uusi kotimainen Veijarit-elokuva sai ensi-iltansa joulupäivänä 25. joulukuuta. Elokuvan päätähdet Mikko Leppilampi ja Antti Luusuaniemi sekä ohjaaja Lauri Nurkse kävivät kertomassa viihdelehti Staralle kuulumisiaan ja samalla he valottivat hieman tuoreimman leffaprojektinsa taustoja.

Tämä on ensimmäinen osa kaksiosaisesta haastattelusta. Siinä leffatähdet ja ohjaaja paljastavat muiden muassa millaisella aikataululla elokuvaa työstettiin. Projektin saattaminen valkokankaalle vei useita vuosien ja lukemattomia käsikirjoituksia.

Leppilampi ja Luusuanniemi paljastavat asuneensa kämppäkavereina elokuvan lisäksi myös tosielämässä. Samalla he paljastavat myös elokuvan ensi-iltabileiden tunnelmia ja kertovat siellä järjestetystä yllätyksestä.