Simon Cowell yllätti – tuomaroi lomallaankin

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Huippusuositun American Idol -sarjan entinen tuomari ja X Factor -formaatin luoja Simon Cowell järkytti vastikään kollegansa Cheryl Colen. Cowell antoi Colelle nimittäin joululahjaksi Botoxia, mikä ei välttämättä ollut kaunis idea vielä hehkeälle kaunottarelle.

Simon Cowell vietti leppoisan joulun hyvässä seurassa. Joulupäivänä hän yllätti faninsa osallistumalla karaokeen, mutta tietenkin vain tuomarina. Tämä tapahtui Barbadoksella, jossa televisiomoguli oli viettämässä joulua muiden muassa kumppaninsa Mezhgan Hussainyn kanssa. Kyseinen laulukisa oli myös sisäpiirin juttu, sillä siihen osallistuivat vain Cowellin oman seurueen jäsenet. Lähde kertoi Daily Mirror –julkaisulle Cowellin olleen loistava tuomari.

– Cowell meni todella sisälle rooliinsa. Hän heitti murskaavaa palautetta ja monet hänen kommenteistaan olivat nerokkaita. Cowellin morsiamen esitys sai hänet aivan loistamaan, sillä Hussainy esitti Whitney Houstonin I Will Always Love You –kappaleen. Cowell sanoi ettei hän pitänyt kappaleesta, koska hän rakasti sitä, lähde sanoi Daily Mirror –julkaisulle.