Auto lähti käsistä – kuljettaja yritti pysäyttää jalalla! Katso video

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime päivien harvinaisen liukkaat kelit ovat aiheuttaneet lentoliikenteelle ja autoilijoille runsaasti ongelmia ympäri maailmaa. Euroopan lisäksi ainakin Yhdysvalloissa tuloksena on ollut lähes katastrofaalisia tilanteita.

Nyt nettivideolla nähdään kuinka autoilija menetti lumisella tiellä autonsa hallinnan. Ajoneuvo lähti ajautumaan kovalla nopeudella kohti samassa risteyksessä jo aiemmin kolaroineita autoja, kun kuljettaja avasi oven ja yritti pysäyttää auton käyttämällä jalkaansa. Kaikeksi onneksi sivustaseuraajat huusivat häntä sulkemaan ovensa ennen törmäystä muihin autoihin. Katso video tästä tai artikkelin yltä.

Lontoossa sijaitseva Euroopan suurimpiin lukeutuva lentokenttä Heathrow oli pitkään kokonaan suljettuna, kun kiitoteille satoi hieman lunta. Saarivaltion saamatonta toimintaa hämmästeltiin tuolloin ympäri maailmaa. Samaan aikaan esimerkiksi Helsinki-Vantaan ja Oslon lentokentät pyörivät nimittäin normaalisti, vaikka lunta tuli kymmenkertainen määrä.