Christina Aguilera näyttävissä promokuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Christina Aguilera on ollut viime viikkoina kiireinen uuden Burlesque-elokuvansa merkeissä, sillä leffan ensi-illat ovat vieneet häntä ympäri maailmaa. Myös tähden uusi suhde on kerännyt huomiota Hollywoodissa.

Nyt Xtina on julkaissut uudet promokuvansa, joisa neitokainen poseeraa varsin kurvikkaana. Kuvat ovat Andrew Macphersonin käsialaa, ja niillä on määrä markkinoida neitokaisen musiikkijulkaisuja. Samalla kaunottaren musiikkiuran uskotaan kuitenkin olevan hiljalleen jo ehtoopuolella.

Christina Aguilera kertoi taannoin saaneen leffakärpäsen pureman, sillä hän aikoo panostaa tulevaisuudessa pääasiassa elokuvarooleihin. Tämä merkitsee tähden mukaan sitä, että musiikkituotanto jää hiukan taka-alalle. Aguilera kertoi aikovansa tehdä enemmän elokuvia ja ehkä muutama musikaalikin hänelle kelpaisi.