Helsingin rautatieasemalla aiheutettiin hämmennystä – katso

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Viikonloppuna suomalaiset juhlivat jälleen perinteiseen tapaan vuoden vaihtumista, ja suurimman osan juhlintaan kuuluvat myös ilotulitteet tavalla tai toisella. Eilen Helsingin rautatieasemalla järjestettiin aiheeseen liittyvä TUKES Flashmob -tempaus.

Kello 14.00 iltapäivällä rautatieasemalle oli kerääntynyt huomattava joukko ihmisiä, jotka pukivat samanaikaisesti kasvoilleen ilotulitteita varten suunnitellut suojalasit. Flashmob oli TUKES:n tilaama ja sen oli tarkoitus edistää ilotulittajien ja ilotulituksen seuraajien suojalasien käyttöä, sillä suuri osa tapaturmista tapahtuu ilotulitusta seuraaville.

Katso video tästä tai artikkelin yltä.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat