Johanna Tukiainen: ”On tämä todella kummallista”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen virallinen kohublondi Johanna Tukiainen on edelleen menossa naimisiin Artonsa kanssa helmikuussa Saariselällä. Nyt Tukiainen pohtii blogissaan elämän ihmeellisyyksiä ja sitä, että kuinka hän sattuikin tapaamaan tulevan aviomiehensä juuri Saariselällä.

– Minusta on tosi erikoista, että koko elämäni muuttanut Kanerva skandaali sai alkunsa juuri Saariselältä, Lapista vuonna 2008. Ja pari vuotta myöhemmin tapasin tulevan aviomieheni lähes samassa paikassa ja häät on määrä pitää juuri Saariselällä! On tämä todella kummallista tämä mun elämä, ei voi muuta sanoa! Johanna Tukiainen kirjoittaa.

Lisäksi Tukiainen ihmettelee sitä, että vedonlyöntiyhtiöt ovat panostaneet sen puolesta, että hänen häitään ei koskaan tule. Taannoin Johanna ilmoitti toivovansa, että jokin suomalainen tuotantoyhtiö tekisi hänen häistään realityohjelman, mutta nyt hän paljasti että näin kireällä aikataululla ohjelmaa on vaikea tehdä.