Maailman noloimmat tuotenimet listattiin – mukana suomalaistuote

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tavaramerkki antaa haltijalleen yksinoikeuden käyttää jotain tiettyä sanaa tai muuta tunnusta tuotteidensa kaupallisena tunnuksena. Hyvän tavan vastaista tavaramerkkiä ei voida rekisteröidä, mutta toisaalta hyvän tavan vastaisuus lienee usein käsittelijän henkilökohtainen näkemys.

Maailmalta on löytynyt kautta aikojen runsaasti tuotteiden nimiä, jotka ovat joko samassa tai hieman eri yhteydessä olleet kaksimielisiä tai muuten hassuja. Nyt amerikkalainen vihdesivusto on koonnut kuvien kanssa yhteen tällaisia tuotteita.

Esittelyssä ovat muiden muassa vapaasti suomennettuna Vetohanska, Käsipeli, Setä Jessen säkit, Siemennesteen poistaja, Homomakkara ja Kalanpe*seet. Hieman yllättäen kansainvälisellä listalla on mukana myös suomalaistuote, sillä Taffelin Raffel Megapussi on päässyt hieman kyseenalaiselle listalle pussikokonsa nimityksen ansiosta.