Kate Moss ryhtyi laulajaksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Kate Moss ja hänen kihlattunsa Jamie Hince esiteltiin jo kolme vuotta sitten toisilleen Jude Lawn ex-vaimo Sadie Frostin toimesta. Tämä tapahtui vain kolme kuukautta sen jälkeen kun Moss oli eronnut rokkari Pete Dohertysta.

Mallina tutuksi tullut Kate Moss osaa myös laulaa – ainakin lähipiirin mukaan. Pop Eater –julkaisu kertoo naisen työstävän parhaillaan albumia miesystävänsä Hincen kanssa. Hince on Kills-yhtyeen kitaristi, joten ainakin toinen levyn tekijöistä on ammattitaitoinen.

Kyseessä ei ole toisaalta Kate Mossin ensimmäinen askel kohti musiikkimaailmaa. Malli kirjoitti nimittäin aikoinaan ex-miehensä Pete Dohertyn bändille neljä kappaletta. Hän itse esiintyi myös mukana yhdessä Dohertyn biisissä. Tämän lisäksi Moss on esiintynyt yhdessä Oasis ja Lemonheads-yhtyeiden kanssa.

Kate Moss on ollut malliurallaan mukana muiden muassa Rimmel London ja Dior-kosmetiikkayhtiöiden kampanjoissa. Meikkaus on monelle raskasta puuhaa, mutta Moss kertoi Daily Mail –julkaisulle rakastavansa työmeikkiään. Kuvaukset ja näytökset tehdään aina raskaalla ja näyttävällä meikillä. Ehostus töitä varten on kuitenkin tarpeeksi hänelle. Vapaalla huippumalli haluaa panostaa luonnolliseen ulkonäköön ja ihon puhtauteen.