Stara Kate Moss

Viihdeuutiset

Kate Moss suunnittelee omaa yökerhoa Lontooseen

Supermalli Kate Moss on eräs maailman ikonisimmista mallikaunottarista. Kauneutensa lisäksi hänet tunnetaan railakkaasta elämänasenteestaan, josta ei puutu seksiä, huumeita ja rock’n’rollia. Nyt nainen on haaveilee omasta yökerhosta Lontoossa.

1990-luvulla uransa huipulle nousseen Kate Mossin kerrotaan unelmoivan omasta yökerhosta Lontoossa. 42-vuotias huippumalli kertoo Marie Clairelle, että hän on aina rakastanut yökerhoissa tanssimista. Hänen mielestään nuorena oli parasta laittautua ja pukeutua kauniisti sekä lähteä yökerhoon bailaamaan. Nykyisin hän tanssii lähinnä kotosalla, vaikkakin rakastaa pynttäytymistä.

Vuonna 2005 Kate Moss joutui skandaalin pyörteisiin, kun kuvat hänen huumeiden käytöstään vuoti julkisuuteen. Malli menetti miljoonien eurojen arvoiset yhteistyösopimukset muotitalojen kanssa huumeiden käytön paljastumisen johdosta. Naisella on 13-vuotias Lila Grace -tytär.

Lux Viihdeuutiset

Kate Mossin vasen rinta shampanjalasiksi – tästä kelpaa nauttia

Huippumalli Kate Moss vietti taannoin 40-vuotissyntymäpäiviään. Hän on kärsinyt päihdeongelmista jo vuosikausien ajan. Naisen korkin on epäilty jääneen pahasti auki, sillä hänestä on kantautunut uutisiin viime aikoina runsaasti alkoholihuuruisia otsikoita.

Jokseenkin ironisesti runsaasta päihteiden käytöstä tunnettu huippumalli saa nyt kunniakseen oman shampanjalasin. Lasin on luonut brittiläinen muotoilija Jane McAdam Freud, ja lasin muoto perustuu Daily Mail -lehden mukaan Kate Mossin vasempaan rintaan. Inspiraationa toimii legenda, jonka mukaan Ranskan kuningatar Marie-Antoinetten rinta toimi inspiraationa 1700-luvulla valmistetuille shampanjalaseille.

Supermalli Kate Moss on eräs maailman ikonisimmista mallikaunottarista. Kauneutensa lisäksi hänet tunnetaan railakkaasta elämänasenteestaan, josta ei puutu seksiä, huumeita ja rock’n’rollia. 1990-luvulla uransa huipulle nousseen Kate Mossin huhutaan pokaavan pian yhden Britannian halutuimmista titteleistä, eli brittiläisen imperiumin ritarikunnan myöntämän OBE-arvonimen.

Viihdeuutiset

Supermallit yhteislomalla Ibizalla

Huippumalli Naomi Campbell ihmetteli äskettäin Vogue-lehden kantta, jossa olivat Kanye West ja Kim Kardashian. Malli vihjasi hämmästellen, että hänen mielestään kyseiseen julkaisuun pääsevät ne ihmiset, joilla on oikeita muotimaailman meriittejä.

Parhaillaan Naomi lomailee Ibizalla yhdessä ysävänsä, supermalli Kate Mossin, kanssa. Heidät kuvattiin eilen nauttimassa rantaelämästä Cala Bassa Beachilla.

Naomin kerrotaan nimittäin napanneen itselleen 12 Years A Slave -komistuksen Michael Fassbenderin. Pari on nähty suutelemassa ja kuhertelemassa avoimesti Lontoossa. Campbell on aiemmin seurustellut esimerkiksi Mike Tysonin, Robert De Niron, U2-basisti Adam Claytonin ja F1-moguli Flavio Briatoren kanssa. Naisen ihmissuhdekuvioita on käsitelty lehdissä vuosien ajan, ja myös hänen päihderiippuvuutensa ja väkivaltaisuutensa on tullut median tietoon.

Viihdeuutiset

Kate Moss eroottisen synkissä mainoskuvissa

Supermalli Kate Moss on eräs maailman ikonisimmista mallikaunottarista. Muotiuransa lisäksi hänet tunnetaan railakkaasta elämäntyylistään. Hänellä on nimittäin ollut ongelmia esimerkiksi päihteiden käytön vuoksi.

Hiljattain 40 vuotta täyttänyt huippumalli nähdään nyt Alexander McQueen -muotimerkin tuoreissa mainoskuvissa. Valokuvaaja Steven Kleinin otokset uhkuvat synkkää eroottista henkeä, ja Daily Mail -lehden mukaan niiden esikuvana on toiminut 1960-luvun sarjamurhaajaelokuva Peeping Tom.

Äsken 1990-luvulla uransa huipulle nousseen Kate Mossin huhutaan pokaavan pian yhden Britannian halutuimmista titteleistä, eli brittiläisen imperiumin ritarikunnan myöntämän OBE-arvonimen. Kate Moss nähdään parhaillaan lehtikioskeissa myytävän Playboy-lehden 60-vuotisnumeron kannessa. Huippumalli poseeraa kansikuvassa päässään lehden ikonisiksi muodostuneet puputyttökorvat. Playboyn tammikuun 2014 numerossa juhlitaan sekä miestenlehden 60. juhlavuotta että Kate Mossin 40-vuotissyntymäpäivää.

Viihdeuutiset

Gaalajuhla oli silkkaa kaula-aukkojen paraatia – näissä silmä lepää

Viihdemaailman kerma kokoontui eilen Lontooseen British Fashion Awards -tapahtumaan. Paikalla nähtiin monia tunnettuja kaunottaria, joiden gaala-asut kilpailivat tyylissä ja seksikkyydessä.

Mallikaunotar Kelly Brook oli varustautunut iltaan valkoisessa mekossa, jonka rintamus oli varsin avonainen. Tähti korosti tiimalasivartaloaan mustalla vyöllä. Hollywood-kaunotar Sienna Millerin vihreä leninki ei liioin povea peitellyt. TV-persoona Alexa Chung onnistui olemaan sekä söpö että seksikäs valkoisissaan.

Näyttelijä-malli Rosie Huntington-Whiteley ihastutti punaisessa asussaan, jonka alle hän ei selvästikään ollut pukenut rintaliivejä. Kaula-aukko saattoi olla illan syvään uurretuin. Malli-ikoni Kate Moss säväytti myös asuvalinnallaan, ja oli kurveja myötäilevässä nahkamekossaan vastustamattoman näköinen.