Val Kilmer vararikossa – verottaja ulosmittasi kartanon

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Hollywood-tähti Wesley Snipes tuomittiin vastikään kolmeksi vuodeksi vankilaan veropetoksesta. Näyttelijä Nicolas Cage yrittää puolestaan selviytyä myös ylivoimaiselta tuntuvasta vararikostaan. Näyttelijä menetti koko kymmenien miljoonien omaisuutensa huonosti menneiden sijoitustensa ja veromätkyjensä takia.

Monet tähdet ovat joutuneet viimeisten vuosien aikana ahtaalle veromätkyjensä vuoksi. Yksi heistä on Jennifer Lopezin aviomies Marc Anthony. Hänellä on maksettavanaan noin 3,4 miljoonaa dollaria verovelkaa. Ongelmissa olevien lista ei pääty kuitenkaan vielä häneen. Entertainment Weekly –julkaisu kertoo nimittäin Val Kilmerin olevan myös ahdingossa verottajan kanssa. Miehen tulisi maksaa verottajalle noin 500.000 dollarin mätkyt. Kyseessä on vuoden 2008 tuloverot. Kilmerin omistama 6.000 hehtaarin kartano New Mexicossa on nyt pantattu.

50-vuotias Val Kilmer on tullut tutuksi muiden muassa rooleistaan elokuvissa Paha poliisi – määräsatama New Orleans, Felon, Kiss Kiss Bang Bang, Alexander, Pyhimys, Batman Forever , Heat-ajojahti ja Top Gun. Lähivuosille hänelle on myös kaavailtu lukuisia suuria rooleja. Mies ei ole kuitenkaan enää valitettavasti kovinkaan hyvässä kunnossa, sillä The Sun –lehden mukaan hän on nykyään ylipainoinen sairasteleva tähtinäyttelijä.