Eliza Dushku pelkissä pikkupöksyissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Useissa televisiosarjoissa ja elokuvissa urallaan näytellyt Eliza Dushku nähtiin taannoin The Alphabet Killer -elokuvassaan yläosattomissa. Suositun Dollhouse-televisiosarjansa toimintakohtauksen kuvauksissa loppuvuodesta loukkaantunut Eliza Dushku on poseerannut aktiivisesti bikineissä ja jopa alastomana.

Näyttelijäkaunotar nähtiin syksyllä poseeraamassa kuumissa studiokuvissa, joissa hän keikisteli kameran edessä aseistettuna ja seksikkäänä. Nyt kaunotar nähdään kuvakoosteessa, johon on koottu hänen uransa näyttävimpiä otoksia. Eliza poseeraa kuvissa muiden muassa pelkissä pikkupöksyissään.

27-vuotias Eliza Dushku on nähty muiden muassa Buffy – vampyyrintappaja, Ruma Betty, Angel, 70’s Show ja Pelastaja -televisiosarjoissa sekä Tosi valheita -elokuvan tähtenä. Siinä hän näytteli Arnold Schwarzeneggerin tyttären roolia. Parhaillaan Dushku näyttelee Dollhouse-sarjassa ja toimii samalla myös sarjan tuottajana. Hänet on nähty vähissä vaatteissa julkisuudessa esimerkiksi Maxim-lehden sivuilla.