Johanna Tukiaista pilkataan hävyttömästi Facebook-pelissä – katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen kohublondi Johanna Tukiainen on yksi maamme seuratuimmista julkkistähdistä, ja julkisuus on tuonut mukanaan myös monia ei-toivottuja seikkoja. Talvihäitä Saariselän maisemissa ensi kuussa viettävä Tukiainen on nyt saanut kyseenalaista huomiota myös Facebook-palvelussa.

Kyse ei ole varsinaisesti kritiikistä, sillä sen sijaan yhteisöpalvelussa leviää parhaillaan sovellus nimeltä ”Kuinka monta kertaa ehdit lyömään Tukiaista?”. Kovin suurta suosiota sovellus ei ole vielä saanut, sillä pelatakseen käyttäjän täytyy antaa sovellukselle lupa käyttää yksityisiä tietoja ja julkaista tietoja käyttäjän profiilissa.

Pelissä ei sen nimestä huolimatta kuitenkaan varsinaisesti lyödä Tukiaista, vaan siinä on tarkoitus klikata neliötä niin monta kertaa kuin kilpailija suinkin ehtii kymmenen sekunnin aikana. Pelin toiminta-ajatus ei kuitenkaan poista pelin kyseenalaista perusajatusta.