Antti Tuiskun menestys jatkuu huimana – taas jalometallia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdelehti Staran järjestämässä Mister Pop -kilpailussakin menestynyt laulaja Antti Tuisku on tehnyt Idols-läpimurtonsa jälkeen upean uran, jonka tuorein näyttävä virstanpylväs on platinalevy uusimmasta Kaunis kaaos -albumista.

Antti Tuiskun lokakuussa julkaistu Kaunis kaaos -albumi on nimittäin myynyt platinalevyyn oikeuttavat yli 20.000 kappaletta. Albumi on pysynyt julkaisun jälkeen yhtä jaksoisesti virallisen albumilistan kymmenen kärjen joukossa ja tällä hetkellä se on sijalla viisi. Kaunis kaaos on Antin uran seitsemäs studioalbumi, jolta on julkaistu kaksi singleä Atlantti ja Hyökyaalto. Jälkimmäinen kappale on tällä hetkellä yksi radioiden soitetuimpia kappaleita.

Antti Tuiskun syksy oli huikea menestys. Alkusyksystä Silja Linella tehdyt Live At Promonade -esitykset keräsivät ennätysyleisön, yhteensä yli 15.000 ihmistä. Antti Tuisku nousi myös koko kansan huulille voitettuaan Tanssii tähtien kanssa –finaalin. Lisäksi poptähti on tehnyt syksyn ja alkutalven aikana ahkerasti keikkoja ympäri Suomea. Antin keikkakiertue jatkuu tiiviinä pitkälle kevääseen.