Scarlett Johanssonin erosotku paisuu – Sandra Bullock mukana?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme taannoin, kuinka näyttelijäpariskunta Scarlett Johansson ja Ryan Reynolds ovat hakeneet avioeroa. Pariskunta on vakuutellut väliensä säilyvän hyvinä, sillä he rakastavat yhä toisiaan. Nyt mukana sopassa on kuitenkin kolmas osapuoli. Kyseessä on Reynoldsin kollega Sandra Bullock.

Reynolds ja Bullock näyttelevät rinnakkain elokuvassa The Proposal. Rooleissaan he ovat rakastavaiset, ja nyt fanit epäilevät heidän olevan sitä myös tosielämässä. The Sun -lehti kertoo tähtinäyttelijöiden viettäneen nimittäin uuden vuoden yhdessä. Vuoden vaihtumista juhlittiin Bullockin Bess Bistro -ravintolassa. Paikalla oli Reynoldsin lisäksi vain Bullockin läheisiä, joten kyseessä olivat sisäpiirin juhlat. Bullockin edustaja vakuutteli kuitenkin tuttuun tyyliin The Sun -lehdelle ystävyyden olevan ainoa tunneside kohuparin välillä.

Lähde paljasti taannoin People-lehdelle Scarlettin olleen avioliitossa se, joka eroa Reynoldsista varsinaisesti halusi. Henkilö paljasti myös Johanssonin ja Reynoldsin viettäneen mukavan lounashetken New Yorkin Blue Ribbon -ravintolassa. Molemmat olivat naureskelleet ja hymyilleet koko ajan, joten välit ovat todellakin säilyneet hyvinä. Lähteen mukaan Johansson ei kuitenkaan ole ottamassa Reynoldsia takaisin, mutta onko syynä toinen nainen Reynoldsin elämässä?