Christina Aguileralle nolo ehdokkuus: ”Surkein naispääosa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Christina Aguilera on ollut viime viikkoina kiireinen uuden Burlesque-elokuvansa merkeissä, sillä leffan ensi-illat ovat vieneet häntä ympäri maailmaa. Nyt poptähdestä näyttelijäksi siirtynyt neitokainen on saanut kyseenalaisen kunnian samaiseen elokuvaan liittyen.

Hänet on nimitetty ehdokkaaksi vuosittain jaettavan anti-Oscarin, eli Razzien, saajaksi. Christina Aguilera on ehdolla Surkein naispääosa -kategoriassa. Burlesque-elokuva on muutenkin kovasti esillä kyseisessä gaalassa, sillä se sai kaikkiaan kuusi ehdokkuutta. Mukana on myös Huonoin ohjaus -palkinto.

Christinan tuore suhde Matt Rutlerin kanssa on kerännyt huomiota Hollywoodissa. Parin huhuttiin jopa kihlautuneen, sillä laulajan nimettömässä on upea sormus. Aguilera kuitenkin tyrmäsi kihlausväitteet, sillä hänen mukaansa kyseessä ei ole kihlasormus. Lähde kertoi People-lehdelle Aguileran saaneen kyllä sormuksensa Rutlerilta, mutta sen tarkoitus on aivan jotain muuta. Kyseessä on nimittäin vain kaunis lahja neitokaisen syntymäpäivän kunniaksi, jota vietettiin 18. joulukuuta.