Jaime Pressly kiinni rattijuopumuksesta – suoraan putkaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisillekin My Name Is Earl -televisiosarjasta tuttu Jaime Pressly, josta käytetään joissain yhteyksissä myös nimeä Jamie Pressly, avioitui toissa vuonna miesystävänsä Simran Singhin kanssa. Sittemmin hän on ollut otsikoissa lähinnä muotojensa merkeissä.

Tuolloin televisiokaunotar päätti nimittäin kasvattaa kuppikokoaan hankkimalla silikonit. Hän kertoi Shape-lehdelle pitävänsä kurvikkaasta vartalosta. Eilen Jaime jäi poliisin haaviin ja häntä epäillään rattijuopumuksesta. Poliisi pysäytti näyttelijättären ohjastaman auton Santa Monicassa. Neitokainen kuljetettiin saman tien putkaan.

33-vuotias Jaime Pressly komeili muutama vuosi sitten maailman seksikkäimpien naisten listalla sijalla 52. Hän seurusteli aiemmin Dj Eric Cubichen kanssa. Jaimella on Cubichen kanssa kaksivuotias Dezi-poika. My Name Is Earl –sarjan lopettamisesta ilmoitettiin viime vuonna, ja tuolloin asiaa sulatellakseen 31-vuotias kaunotar suuntasi etelänlomalle Meksikon Caboon.