Televisiokaunottaren pidätyskuva julkaistiin – katso

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisillekin My Name Is Earl -televisiosarjasta tuttu Jaime Pressly, josta käytetään joissain yhteyksissä myös nimeä Jamie Pressly, avioitui toissa vuonna miesystävänsä Simran Singhin kanssa. Sittemmin hän on ollut otsikoissa lähinnä uusien silikonirintojensa merkeissä merkeissä.

Kerroimme eilen kuinka Jamie Pressly oli jäänyt keskiviikkoiltana kiinni rattijuopumuksesta, kun poliisi pysäytti näyttelijättären ohjastaman auton Santa Monicassa. Neitokainen kuljetettiin saman tien putkaan, mutta sitä ennen hänestä otettiin tuttuun tapaan pidätyskuva. Nyt kuva on päätynyt poliisilta myös verkkoon. Pressly pääsi putkasta odottamaan oikeudenkäyntiään 15.000 dollarin takuita vastaan.

33-vuotias Jaime Pressly komeili muutama vuosi sitten maailman seksikkäimpien naisten listalla sijalla 52. Hän seurusteli aiemmin Dj Eric Cubichen kanssa. Jaimella on Cubichen kanssa kaksivuotias Dezi-poika. My Name Is Earl –sarjan lopettamisesta ilmoitettiin viime vuonna, ja tuolloin asiaa sulatellakseen 31-vuotias kaunotar suuntasi etelänlomalle Meksikon Caboon.