Kelly Rowlandin paita paljasti kaiken

Viihdeuutiset · Stara.fi

Alunperin r&b-tähtenä tunnetuksi tullut laulajakaunotar Kelly Rowland on tehnyt viime aikoina menestyksekästä uraa dancerintamalla, kun neitokainen on julkaissut useampiakin kappaleita yhdessä David Guettan kanssa. Tuorein julkaisu soi parhaillaan myös Suomen klubeilla.

Nyt Kelly Rowland on ikuistettu hänen esiintyessään Las Vegasissa sijaitsevalla JET-klubilla. Näyttävän show’n jälkeen poptähti poseerasi auliisti kameroille kahden tanssijan kanssa. Kellyllä oli yllään musta harsomainen paita, joka paljasti salamavalojen välkkeessä koko sisältönsä. Perinteiseen popparityyliin laulaja oli peittänyt rintansa mustalla teipillä.

Destiny’s Child -yhtyeestä aikoinaan tunnetuksi tullut poptähti Kelly Rowland on viime aikoina laulanut lähinnä muiden artistien dance-tyylisissä kappaleissa. Taannoin hänen laulamansa David Guettan househitti nousi tanssilistoille ympäri maailmaa. Nyt hän on julkaissut myös oman saman genren singlensä. Kellyn uusi kappale Commander (lue arvostelu) on sekin työstetty yhdessä David Guettan kanssa.