Kuva paljastaa: Sandra Bullock pokasi ystävänsä miehen jo syksyllä?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme taannoin, kuinka näyttelijäpariskunta Scarlett Johansson ja Ryan Reynolds ovat hakeneet avioeroa. Pariskunta on vakuutteli väliensä säilyvän hyvinä. Nyt Yhdysvalloissa on uutisoitu kuitenkin uutisoitu, että näyttelijä Sandra Bullock on mahdollisesti ollut avioeron syy.

Eilen väitteille on saatiin vahvistusta, sillä Ryan Reynolds ja Sandra Bullock ovat sisäpiirin seurusteleva pari. Seuraavaksi olikin syytä selvittää, että olivatko he pari jo silloin kun Ryan oli vielä naimisissa Johanssonin kanssa. Nyt kuvatoimistot ovat kaivelleet asian tiimoilta arkistojaan, ja sieltä onkin löytynyt kuvasarja, jossa Sandra ja Ryan nähdään yhdessä jo kuukausia ennen avioeroa. Heidät kuvattiin nimittäin jo syyskuussa viettämässä ”perheaikaa” Bullockin lapsen kanssa. Mukana oli myös henkivartija.

Reynolds ja Bullock näyttelevät rakastavaisia elokuvassa The Proposal, ja nyt heidän epäillään vieneen roolinsa myös tosielämään. The Sun -lehti kertoo tähtinäyttelijöiden viettäneen nimittäin uudenvuoden yhdessä. Lehden mukaan intiimeissä juhlissa oli läsnä myös Bullockin perheenjäseniä. Julkkisparin kerrotaan olleen koko illan hyvin lähekkäin ja kosketelleen toisiaan avoimesti.