BB-Niko: ”Ryhmäseksiä ennen maailmanloppua!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime päivien oudot luonnonilmiöt, kuten lintujen ja kalojen mystiset joukkokuolemat, ovat nostattaneet jälleen keskustelua pelätystä maailmanlopusta. Maya-intiaanien ikivanha kalenteri ennustaa maailmanloppua ensi vuoden jouluksi, mutta äskettäin NASA:n tutkijat tyrmäsivät väitteiden todenperäisyyden.

Nyt Big Brother -ohjelmastakin tunnetuksi tullut suomalainen chat-juontaja Niko Saarinen on kirjoittanut Staran blogissaan uskovansa, että meneillään ihmiskunnan viimeinen vuosi.

– FlashForward sarjan tavoin jenkkilässä kuoli juuri 5000 lintua mystisesti. Tämän lisäksi saimme juuri luettavaksi uutisen joka kertoi yli 2 miljoonan kalan äkillisestä kuolemasta. Suositun Lost-sarjan lottonumeroilla voitettiin oikeasti lotosta. Uskon siis että maailmanloppu on ollut silmiemme edessä jo muutamia vuosia, Niko Saarinen kirjoittaa.

Samalla Niko laati listan asioista, joita hän haluaa tehdä ennen mahdollista maailmanloppua. Ensimmäisenä listalla on ryhmäseksi, toisena kauneusleikkaus ja kolmantena oman kappaleen saaminen radiosoittoon. Muita listalla olevia asioita ovat muiden muasa autolla ajaminen moottoritiellä, hiusten leikkaaminen kaljuksi, auringonotto ulkomailla ja seksin harrastaminen naisen kanssa.