George Clooneystä sarjamurhaaja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu näyttelijäkomistus George Clooney seurustelee nykyisin erittäin näyttävän italialaisen Elisabetta Canalisin kanssa. Siitä huolimatta supertähti on edelleen miljoonien naisten päiväunien kohde.

Tulevaisuudessa Clooney nähdään valkokankaalla pahiksena, kun hänen The Monster of Florence -elokuvansa saa ensi-illan. Ensi-iltajuhlia ei kuitenkaan aivan lähiaikoina vietetä, sillä elokuva on vasta alkutekijöissään. Clooney on nyt kuitenkin kiinnitetty elokuvan päärooliin, jossa hänet nähdään sarjamurhaajana.

Kirjaan perustuva elokuva sijoittuu italialaiseen pikkukaupunkiin, joten George Clooney voi olla kuvausten ajan lähellä tyttöystäväänsä. Clooney toimii samalla myös kameran toisella puolella, sillä hän on yksi elokuvan tuottajista. Myös supertähti Tom Cruise on ollut mukana projektissa, ja hänen ajatuksenaan oli tuoda mukaan käsikirjoittaja Christopher McQuarrie.