Miranda Kerr ja Orlando Bloom saivat pojan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Miranda Kerr ja hänen miehensä Orlando Bloom saivat torstaina onnellisia perheuutisia, sillä heidän perheeseensä syntyi ensimmäinen lapsi. Pienokainen on australialaisen Daily Telegraph -lehden mukaan potra poika.

Synnytyksen ajankohdasta on ollut viihdelehdissä hieman epäselvyyksiä, sillä esimerkiksi eilen eräs amerikkalainen viihdelehti kertoi Mirandan vasta suunnanneen synnytykseen. Nyt lapsi on kuitenkin syntynyt. Miranda Kerr poseerasi ennen vatsansa pyöristymistä ahkeasti muotikuvissa, joita on julkaistu näihin päiviin saakka. Nyt hänellä alkaa perinteiseen supermallityyliin nopea painonpudotus, mikäli kaunotar aikoo palata mahdollisimman pian kameroiden eteen.

Monet supermallit ovat palanneet kuvauksiin ja catwalkeille jo parin kuukauden päästä synnytyksestä. Miranda Kerr tosin kertoi taannoin perhe-elämän olevan hänelle tärkeintä, sillä mallina oleminen on hänelle vain työtä. Hän ei tunne pakottavaa tarvetta palata takaisin työelämään ja tähden asunto New Yorkissa on myös tällä hetkellä myynnissä. Hinnaksi asunnolle on määritelty 1,4 miljoonaa dollaria.