Kanye West oikeuteen paparazzin hakkaamisesta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuosittu hiphop-tähti Kanye West tunnetaan äkkipikaisena miehenä ja erityisen huonona häviäjänä. Hän on menettänyt lukuisia kertoja malttinsa väärässä paikassa ja väärällä hetkellä, ja taannoin jopa Yhdysvaltojen presidentti Barack Obama haukkui hänet.

Toukokuussa 2008 Kanye West tulistui myös paparazzikuvaajalle esiintyessään New Yorkissa sijaitsevalla Gustavino-klubilla. Kuvaaja tungetteli ilmeisesti liian lähelle supertähteä, koska tämä raivostui ja kävi kuvaajan kimppuun. Sittemmin kuvaaja on syyttänyt artistia pahoinpitelystä ja nyt, yli kaksi vuotta myöhemmin, asiaa tullaan käsittelemään myös oikeudessa.

44-vuotias kuvaaja on haastanut räppärin ja tämän turvamiehet oikeuteen henkisistä ja fyysisistä kärsimyksistä. Kanye sai kyseisestä keikasta miljoonan keikkapalkkion, joten nyt hän voi joutua antamaan osan siitä iskuja saaneelle kuvaajalle. Kuvaaja vaatii lisäksi korvauksia rytäkässä rikkoutuneista kuvausvälineistään.