Katie Holmesin uusi televisiosarja lopetettiin – jo ennen ensimmäistä jaksoa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Tom Cruisen kanssa jokunen vuosi sitten naimisiin mennyt ja perheen perustanut näyttelijäkaunotar Katie Holmes on yrittänyt viime aikoina tehdä paluuta työrintamalle. Lapsensa kanssa viime vuodet lähinnä kotiäitinä viettänyt Katie kiinnitettiin taannoin History Chanellin uuteen The Kennedy’s televisiosarjaan.

Katie Holmes näyttelee sarjassa Jackie Kennedyn rooliin, kun John F. Kennedyn roolissa nähdään puolestaan Greg Kinnear. Nyt sarjan esittäminen on kuitenkin lopetettu jo ennen kuin siitä ehdittiin esittää Yhdysvalloissa ensimmäistäkään jaksoa. Asiasta uutisoineen The Hollywood Reporterin mukaan sarja tyssäsi käsikirjoitukseen, joka ei kanavan mielestä toiminut.

– Historiallinen fiktio on tärkeä tarinankerronnan väline ja tämän sarjan eteen oli nähty kovasti työtä. Lopulta se ei kuitenkaan ollut sovelias kanavallemme, History Channelin tiedottaja kertoi.

Valmis televisiosarja ei kuitenkaan jää kokonaan ilman katsojia, sillä se on määrä esittää Kanadassa 6. maaliskuuta alkaen ja sen jälkeen levittää myös kansainvälisille markkinoille. Holmes ja Kinnear saivat eilen tiedon sarjansa torpedoinnista Yhdysvaltojen markkinoilla. Kyseessä on nolo takaisku Katien paluulle.