Näyttelijä paljasti: ”Skype-seksiä vaimon kanssa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippunäyttelijät joutuvat tavan takaa olemaan pitkiä aikoja poissa kotoaan, kun työt vievät heitä elokuvien kuvausryhmien kanssa ympäri maailmaa joskus jopa kuukausiksi. Pitkät välimatkat ovat omiaan heikentämään ihmissuhdetta, ja monet avoliitotkin ovat siksi kariutuneet.

Nyt näyttelijä Billy Baldwin on kertonut kuinka hän hoitaa aviollista suhdettaan vaimonsa kanssa. Pariskunta on nimittäin ottanut avukseen tietotekniikan ja harrastaa nykyisin seksiä Skype-videopuheluiden välityksellä. Baldwin ja hänen vaimonsa Chynna Phillips ovat intiimissä kanssakäymisessä jopa tuhansien kilometrien etäisyydestä huolimatta.

Hän kertoi HDNet-keskusteluohjelmassa monien ihmisten ymmärtäneen tietotekniikan merkityksen tällaisessa vasta hänen Alec-veljensä ja Steve Martinin tähdittämän It’s Complicated -elokuvan myötä. Samalla Billy Baldwin tosin kertoi vaimonsa varmasti pahastuvan moisesta paljastuksesta.

Haastattelussa Billy myös puolusti Alec-veljeään, joka oli vuonna 2007 kohuotsikoissa jätettyään 11-vuotiaalle Ireland tyttärelleen raivokkaita vastaajaviestejä. Billyn mukaan ihmiset eivät tuolloin ymmärtäneet viestien taustalla olleita tapahtumia.