Lindsay Lohan palasi yhteen lesborakkaansa kanssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Lindsay Lohan vapautui oikeuden hänelle määräämästä pakollisesta vieroitushoidosta 3. tammikuuta. Sen jälkeen hän muutti kauas Hollywoodin houkutuksista, Venice Beachille Santa Monicaan. Sattumalta naapurissa asuu hänen entinen tyttöystävänsä Samantha Ronson.

Nyt ennustukset ovat toteutuneet, sillä Lindsay Lohan ja Samantha Ronson on nähty poistumassa alueelta yhdessä. Eronsa jälkeen kovissa riidoissa ollut lesbopari on siis ilmeisesti saanut erimielisyytensä sovittua ja pari on haudannut sotakirveensä.

X17-julkaisun mukaan Lindsay ja Samantha poistuivat Ronsonin talolta hänen Porschellaan todennäköisesti yhteiselle illalliselle. Kuluneella viikolla Yhdysvalloissa uutisoitiin, että Lindsay rakennuttaa talojen väliin korkean muurin, jotta Samantha ei näkisi omalta pihaltaan näyttelijän pihalle.