Amy Winehousen silikonit pullistelivat bikineissä

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Brittipoppari Amy Winehouse pääsi viime talvena eroon vakavista päihdeongelmistaan muutettuaan yli puoleksi vuodeksi Karibialle. Viime kesänä hän palasi Britanniaan ja pian laulaja kuvattiin sammuneena baarin pöytään. Parhaillaan Winehouse lomailee ja keikkailee Brasiliassa sangen paljastavissa vaatteissa.

Amy Winehouse nähtiin Rio De Janeirossa farkkushortseissa ja bikinin yläosassa. Tämä tapahtui päivää ennen esiintymistä Summer Soul Festival –tapahtumassa. Artisti nautiskeli kuvien perusteella olostaan ystäviensä seurassa, ja yhdessä kuvassa meikitön Winehouse istuskelee lasi kädessä. Brasiliaan Winehouse matkusti toteuttaakseen maassa viiden päivän kiertueensa, ja artisti tienaa siitä noin kuusi miljoonaa euroa.

Amy Winehouse esiintyi viikonloppuna Rio De Janeirossa järjestetyssä Summer Soul Festival -tapahtumassa, josta hänen on vielä määrä jatkaa Sao Pauloon ja muualla Etelä-Amerikkaan. Amy oli valinnut paluukeikkansa esiintymisasuksi yläosasta varsin paljastavan pinkin mekon, joka nosti pääosaan hänen 40.000 eurolla kohennetut rintansa. Poptähti vaikutti olevan varsin hyvässä fyysisessä kunnossa.