Olivia Palermo on uusi seksikäs bikinihottis

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen malli-näyttelijä Olivia Palermo on viime viikkoina noussut uutena kasvona viihdelehtien sivuille ja vakiinnuttanut nopeasti paikkansa. Hänestä veikataan parhaillaan vuoden 2011 kovimpia nousijoita viihderintamalla. Siihen hän olisi ainakin muodollisesti pätevä.

Nyt Olivia Palermo on ikuistettu kymmenien muiden julkkistähtien tavoin nauttimassa olostaan Cabon lomarannalla Meksikossa ja St. Bartsin luksussaarella Karibialla. Tumma kaunotar otti ystäviensä kanssa aurinkoa punaisiin bikineihin sonnustautuneena ja pääsi samalla romanttisesti miesystävänsä Johannes Heubin lempeään syleilyyn ja suudelmien kohteeksi.

24-vuotias Olivia Palermo tuli tunnetuksi The City -realityohjelman tähtenä, ja on ohjelman taannoisen lopettamisen jälkeen tehnyt uraa myös mallina ja näyttelijänä. Taannoin hän paljasti työstävänsä parhaillaan uutta realitysarjaa, josta ei ole kuitenkaan vielä kerrottu tarkempia tietoja. Olivia on seurustellut vuodesta 2008 saakka mallikomistus Johannes Heubin kanssa.