Latinohottis Shakira eron partaalla: ”En ole vielä menettänyt toivoa”

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Maailmankuulu latinotähti Shakira tuli vuoden 2010 aikana tutuksi jalkapallon maailmanmestaruuskilpailujen virallisen tunnuskappaleen Waka Waka (This Time For Africa) esittäjänä. Shakira esitti biisin yhdessä eteläafrikkalaisen Freshlyground-yhtyeen kanssa. Onnistunut ura ei kuitenkaan takaa onnea rakkausrintamalle.

Shakira on ollut 11 vuotta parisuhteessa Antonio de la Ruan kanssa, mutta suhde on nyt katkolla. Laulaja kertoi sinkkuudestaan henkilökohtaisessa blogissaan. Ero de la Ruasta tapahtui jo monia kuukausia sitten, mutta vasta nyt Shakira vahvisti sen julkisesti. Syyksi erolle Shakira kertoo muiden muassa ajanpuuteen. Artistin mukaan romanttisen suhteen ylläpitämisessä tarvitaan nimittäin laatuaikaa. Tunteet eivät ole kuolleet, joten Shakira ei aio menettää vielä toivoaan.

– Kuluneet vuodet ovat olleet elämässäni parhaimpia. Kunnioitamme ja rakastamme toisiamme edelleen, ja nämä tunteet tekivät meistä täydellisen parin. Tämän vuoksi en ole vielä menettänyt toivoani paluusta suhteeseen. Ajanpuute oli ongelma, mutta jos korjaamme ongelmat niin kaikki on mahdollista. Romanttinen rakkaussuhde ylläpidetään laatuajalla, Shakira kirjoitti verkkosivuillaan.