Lindsay Lohan sai lahjaksi maasturin – tunaroi heti! Katso video

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Näyttelijä Lindsay Lohan vapautui oikeuden hänelle määräämästä pakollisesta vieroitushoidosta 3. tammikuuta. Sen jälkeen hän muutti kauas Hollywoodin houkutuksista, Venice Beachille Santa Monicaan. Uuden autonsa kanssa näyttelijällä on kuitenkin nyt vuorostaan ongelmia.

Saksalainen Independent Hollywood antoi nimittäin Lindsay Lohanille uuden Onyx Range Rover –auton. Neito pitää autostaan kovasti, mutta paparazzin kuvaama video kertoo karua kieltä siitä miten auto kärsii.

Videolla nähdään kuinka Lohan saapuu kaupungilta kotikulmille, mutta pysäköinti autotalliin ei sujunut aivan ongelmitta. Tallin sisään ajettu auto jää liian lähelle autotallin ovea, eikä ovi pääse laskeutumaan alas. Oven reuna jyskii Onyx Range Roverin perää monia kertoja, kunnes Lohan vihdoin ja viimein ajaa autoa hieman eteenpäin.

TMZ-julkaisun mukaan Lindsay Lohan maksaa Santa Monican talosta 7.100 dollarin kuukausivuokraa. Venicen maineikkaalla rannalla sijaitsevassa vuonna 2007 rakennetussa talossa on lähes 400 neliötä, kahdeksan makuuhuonetta ja neljä kylpyhuonetta. Vielä ei ole tiedossa kuinka pitkään Lohan aikoo talossa asua.