Inception-leffatähti yrittää pelastaa Lindsay Lohanin vankilalta

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Inception-elokuvaa tähdittävä näyttelijä Tom Hardy tuli taannoin kaapista ja vahvisti kokeilleensa homoseksiä. 33-vuotias leffatähti oli samaan aikaan kihloissa brittinäyttelijä Charlotte Rileyn kanssa ja hänellä on kaksivuotias poika entisen tyttöystävänsä kanssa. Nyt mies auttaa kollegaa hädässä.

Apua tarvitseva kaunotar on Lindsay Lohan. TMZ-julkaisu kertoo Tom Hardyn antavan naiselle neuvoja, joilla tämä pysyisi erossa päihteistä tulevaisuudessa. Lohan vapautui oikeuden hänelle määräämästä pakollisesta vieroitushoidosta 3. tammikuuta, mutta kuivilla pysymisestä ei ole vielä takeita. Tom Hardy ymmärtää Lohania, sillä myös hän on kamppaillut erilaisten päihteiden kanssa. Mies haluaa auttaa Lohanin eroon riippuvuudestaan, sillä seuraava päihderikkomus veisi Lohanin vankilaan.

– Hardy ymmärtää Lohania. Hardy taisteli eroon alkoholista ja muista päihteistä noin seitsemän vuotta sitten. Hän on pystynyt pysymään erossa aineista, ja nyt hän neuvoo Lohania tekemään saman. Hardy auttaa nuorta tähteä, jotta tämä ei toistaisi hänen tekemiään virheitä. Hardy haluaa Lohanin pääsevän kuiville, jotta tämä ei joutuisi vankilaan. Lohan ottaa avun kiitollisena vastaan, lähde kertoi TMZ-julkaisulle.