Amy Winehousen ruhjotut jalat ihmetyttävät – katso kuvat

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Brittipoppari Amy Winehouse pääsi viime talvena eroon vakavista päihdeongelmistaan muutettuaan yli puoleksi vuodeksi Karibialle. Viime kesänä hän palasi Britanniaan ja pian laulaja kuvattiin sammuneena baarin pöytään. Parhaillaan Winehouse lomailee ja keikkailee Brasiliassa sangen paljastavissa vaatteissa.

Amy Winehouse nähtiin nyt Santa Teresa -hotellin uima-altaalla farkkushortseissa ja bikinin yläosassa. Huomio kiinnittyy suuriin mustelmiin naisen oikeassa reidessä. Daily Mail –lehden mukaan mustelmat voivat olla seurausta villistä juhlinnasta humalassa. Winehouse ei itse välitä ruhjevammoistaan, sillä hän keskittyi juttelemaan henkivartijoidensa kanssa. Nainen on tuttu näky uima-altaalla, sillä hän on ottanut siellä aurinkoa joka päivä. Hiuksiaan laulaja ei ole vielä kastellut, vaikka häntä on siihen yllytetty.

Amy Winehouse esiintyi viime viikonloppuna Rio De Janeirossa järjestetyssä Summer Soul Festival -tapahtumassa, josta hänen on vielä määrä jatkaa Sao Pauloon ja muualla Etelä-Amerikkaan. Amy oli valinnut paluukeikkansa esiintymisasuksi yläosasta varsin paljastavan pinkin mekon, joka nosti pääosaan hänen 40.000 eurolla kohennetut rintansa. Poptähti vaikutti olevan varsin hyvässä fyysisessä kunnossa.