Duudsonit-Jukka alasti Ylen suorassa lähetyksessä – katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pohjalaiset hurjapäät, eli Duudsonit, ovat viime aikoina ehtineet kaveerata lukuisten maailmantähtien kanssa julkkisjuhlissa ympäri maailmaa. Nyt Jukka ja Jarppi ovat vierailleet kotimaisessa Puoli seitsemän -ohjelmassa, ja vieläpä varsin värikkäästi.

Keskiviikon lähetyksessä koettiin nimittäin alaston yllätys, kun Amerikkaa parhaillaan valloittavien Duudsoneiden Jukka Hilden riisui itsensä alastomaksi ohjelman viimeisellä minuutilla. Touhu tuli täytenä yllätyksenä, kun mies heittätyi juontajien ehdottamaan ihmiskasaan ”nakki” viuhuen.

– En ole koskaan aiemmin maannut tietämättäni alastoman miehen alla! Toki on selvää, että kun Duudsonit kutsuu suoraan lähetykseen, mitä vaan voi tapahtua, nauroi juontaja Marja Hintikka.

Keskiviikon ohjelmassa myös juontaja Mikko Kekäläinen sai kokea Duudsoneiden temput, ja sai vastustuksestaan huolimatta kasvoilleen jättikuminauhan. Katso ohjelma Ylen Areenasta tästä linkistä.

Duudson Jukka Hilden Nude