Duudsonien miljoonatuotanto tänään Suomen televisiossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisten hurjapäiden luoma Dudesons in America oli yksi Music Televisionin tämän vuoden kärkilanseerauksista. 12-osaiseen sarjaan on kuvattu näyttäviä stuntteja eri puolilla Yhdysvaltoja, kun Duudsonit perehtyvät tyylilleen uskollisesti amerikkalaiseen elämänmenoon.

Sarjassa vierailevat muun muassa Jackass-tiimistä tutut Johnny Knoxville, Bam Margera ja Ryan Dunn. Nyt hittisarja nähdään myös Suomessa, kun Sub esittää sarjan ensimmäisen jakson tänään 14. tammikuuta. Siinä Duudsonit matkaavat Roswelliin ja valmistautuvat ulkoavaruuden olioiden hyökkäykseen.

Toisessa jaksossa perjantaina 20. tammikuuta Hollywoodin toimintasankarit Duudsonit tekevät uusiksi kuuluisia toimintaelokuvien kohtauksia kuten Indiana Jones -juoksun vierivän jättiläiskiven alla ja jamesbondmaisen korkkiruuvihypyn autolla. Kohua herättänyt ja Yhdysvalloissa hyllytetty jakso Inkkarit ja länkkärit nähdään perjantaina 28. tammikuuta. Intiaanijärjestöt raivostuivat ohjelman sisällöstä ja Music Television päätti jättää jakson uusinnat ja nettiesityksen näyttämättä.

Keskiviikkona Duudsonien Jukka ja Jarppi vierailivat Ylen Puoli seitsemän -ohjelman vieraina. Ohjelmassa koettiin samalla alaston yllätys, kun Jukka Hilden riisui itsensä alastomaksi ohjelman viimeisellä minuutilla. Touhu tuli täytenä yllätyksenä, kun mies heittätyi juontajien ehdottamaan ihmiskasaan ”nakki” viuhuen.